Curricula - Knowledge - Navigation

Handleiding Train de Trainer

Train the Trainer Course: Preventing Youth Radicalisation

Deze driedaagse Train de Trainer (TTT) training is enerzijds bedoeld om eerstelijns professionals kennis te laten maken met de TTT en de workshops om zelf de trainingen te kunnen geven; anderzijds kan de TTT ook dienen als een manier om kennis op te doen over radicalisering en voorbeelden te ervaren van mogelijke oefeningen om oorzakelijke factoren te beïnvloeden.

De handleiding voor de TTT beschrijft de methodologie en doelstelling van de training. Deze geeft ook een meer diepgaande uitleg van de toegepaste concepten en geeft instructies bij de oefeningen. Sommige van deze oefeningen zijn bedoeld om een beter begrip van de onderwerpen te bevorderen, andere om eventuele problemen in kaart te brengen, en weer andere om te helpen deze problemen op te lossen.

De Train de Trainer is vormgegeven in 3 sessies van één dag, maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een andere vorm. De handleiding ondersteunt de autonome en duurzame implementatie van de cursussen door organisaties uit de praktijk doordat professionals de training hiermee zelfstandig kunnen uitvoeren.

=> Ter aanvulling op de TTT en workshops wordt een e-learning aangeboden op het HERMES trainingsplatform.

Handleiding Train de Trainer

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [2.97 MB]